Bezskrupulózní lhář Rakušan
RSS

Bezskrupulózní lhář Rakušan



JANA MARKOVÁ
Jak může člověk, který úmyslně lhal o migračním paktu, který za nás za všechny podepsal, ještě sedět ve vládě? Co dělá náš nejslušnější premiér? Kouká jinam? Je mu to jedno? Je rád, že za něj někdo dělá špinavou práci? Co to sakra je, aby na vnitru seděl podvodník, který nás chce zatáhnout do stejného marasmu, jako je na západ od nás?

Jak může mít v průzkumech 7%? To tady opravdu chcete vypálené kostely, pobodané lidi na ulicích, znásilněné školačky, šikanu učitelů i žáků napříč školami, spolužáky vašich dětí, kteří ve čtvrté třídě nebudou umět číst s milionem asistentů placených z vaší kapsy? Chcete se bát chodit v sukni nebo na koupaliště? Chcete tu no-go zóny a války gangů? Chcete se dál a dál omezovat jen proto, že vám tenhle člověk lhal? Že to tady bude jiný? Tak to vám říkám, že nebude. Bude to úplně stejný, jako všude jinde, kde tenhle systém selhal.
A víte co je ještě tragické? Nikdo z našich vládních činitelů se vůbec nenamáhal si to ani přečíst a Dozimetrovi oponovat. To vám taky nevadí? Jste s tím v pohodě? Já ne. Kde byl protimigrační Zdechovský, kde byli poslanci SPD, kde řvala „opozice“ v Europarlamentu? Kde bylo ANO? Já jsem nic neslyšela. Od nikoho. Nechali to projít, protože prý věřili ministrovi. Fakt? Jemu? To si dělají všichni srandu? On nás normálně prodal, a všem to bylo šumák. Žádnou výjimku kvůli Ukrajincům nedostaneme. Budeme přijímat kohokoliv odkukoliv nebo platit. A ani to není konečná. Nakonec totiž budeme muset přijímat stejně. Tak je to postavené, celý slavný migrační pakt.
A když už se to teda podepsalo, proč se tomu nepostaví teď? Rázně a neústupně. Co jako v Unii udělají? Pošlou sem tanky? Stejně nemají jaký, tak můžeme být v klidu. Proč tu sakra není vůbec nikdo, komu na lidech v téhle zemi záleží? A proč si pořád dokola volíme ty stejné šmejdy? Rakušan má mít velkou nulu. Všechny vládní strany mají mít velkou nulu. A opozice se má třepat strachy, že jestli okamžitě nehne zadkem ve prospěch České republiky, bude mít tu nulu taky.
To je správná politika. Politici se mají bát svých občanů a ne opačně přece!

 
Jana Marková

The post Bezskrupulózní lhář Rakušan first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden