Matka oběti Covidového nemocničního protokolu: „Jel tam sám a odjel ve vaku na mrtvoly“
RSS

Matka oběti Covidového nemocničního protokolu: „Jel tam sám a odjel ve vaku na mrtvoly“


V USA se v souvislosti s „dobou Covidovou“ hodně probírají takzvané „nemocniční protokoly,“ které byly ostatně praktikovány téměř po celém světě. Na toto téma byl natočen i dokument a mezitím se objevují další a další výpovědi pozůstalých po obětech nemocničních protokolů.
Zločinem však nebyly jen samotné nemocniční protokoly, ale i nařízení některých vlád, podle nichž nemohl nemocný navštívit včas svého lékaře, ale také zákaz účinných léků jako ivermektin.
Na druhou stranu bylo mnoho lidí poškozeno jak nesprávnou léčbou remdesivirem, tak doslovným „uventilováním.“
Dále již vypovídá matka jedné z obětí covidových nemocničních protokolů:
V prosinci 2020 se William Donald Judah nakazil COVID-19.
2. ledna 2021, když se jeho příznaky zhoršily, William odjel sám do nemocnice.
Zemřel 8. ledna na selhání ledvin a zápal plic, podle jeho matky, která řekla, že nemocnice léčila jejího syna remdesivirem.
V prosinci 2020 se život 40letého Williama Donalda Judaha vyvíjel dobře. Byl viceprezidentem úklidové společnosti v Prattville v Alabamě, otcem pětiletého syna, nevlastním otcem dvou dalších dětí a trenérem softballu.
„Všechny dívky ho milovaly,“ řekla The Defender jeho matka Donna Sue Harvell. „Byl láskyplně známý jako ‚trenér Will.‘“
Harvellová řekla, že měla vidět Williama hned po Vánocích 2020, ale plány byly zrušeny, když byl pozitivně testován na COVID-19 a měl příznaky včetně ztráty čichu a chuti.
„Všechno bych nechala a běžela k němu, ale on řekl: „Ne, nedá se nic dělat,“ vzpomíná Harvellová.
V následujících dnech se Williamovy příznaky zhoršily. 2. ledna 2021 zavolal své matce a řekl jí, že musí sám odjet do baptistické nemocnice Prattville.
„Nechají si mě tam,“ řekl.
„Byl na cestě do nemocnice pro antibiotika a izolovali ho,“ řekla Harvellová.
8. ledna 2021 byl mrtvý – podle jeho matky se stal obětí nemocničních protokolů COVID-19, které vyžadovaly podávání remdesiviru po dobu pěti dnů.
„Chybí nám každý den,“ řekla Harvellová, která ukázala lékařské záznamy potvrzující příběh jejího syna a lékařskou péči, které se mu dostalo.
Nemocnice ho zklamala
Harvellová řekla, že její syn byl zpočátku „pozitivní a šťastný“ poté, co byl přijat do baptistické nemocnice v Prattville, a vysvětlila, že jí řekl, že „sestra teď přichází, aby mi dala lék,“ vzpomínal Harvellová.
Když mu ale řekla, že pacientům s COVID-19 v jejím regionu na Floridě byly podávány monoklonální protilátky, řekl jí, že sestry v jeho nemocnici mu řekly, že podávají „to, co dávali prezidentu Trumpovi“ – ​​čímž mysleli remdesivir.
Nemocnice izolovala Williama a zakázala jeho rodině návštěvu, řekla Harvellová. Ale v rozhovorech se svou matkou William řekl, že má problémy.
„Mluvila jsem s ním a také mu dali Toradol na bolest,“ řekla Harvellová. „Měl velké bolesti a říkali, že si stále stahoval masku ventilátoru, takže zvýšili kyslík příliš vysoko.“
Podle Harvella sestra Williamovi řekla, že kyslík byl nastaven příliš vysoko, protože se pokusil strhnout si masku z obličeje. „V podstatě ho obvinila,“ řekla Harvellová.
Nicméně Williamovy vyhlídky zpočátku vypadaly dobře po testech provedených v nemocnici.
„Dostala jsem zprávu od jeho manželky, že jeho krevní testy byly dobré,“ vzpomíná Harvellová. „Vypnuli infuzi a přestali mu dávat tekutiny – už je nepotřeboval. Jeho krevní obraz vypadal dobře.“
Harvellová řekla, že Williamovi bylo řečeno, že „za pár dní by měl být v pořádku.“
To bylo 36 hodin předtím, než zemřel.
„6. ledna naznačil, že se nezlepšuje a možná bude potřeba ho přesunout,“ řekla Harvellová s odkazem na textovou zprávu, kterou William toho dne poslal své rodině.
V tomto okamžiku byl Williamovi diagnostikován zápal plic. Ale Harvellová zjistila, že její syn nedostává v nemocnici řádnou léčbu. Místo toho mu byl nadále podáván remdesivir.
„Zeptala jsem se: Dávají ti antibiotika?“ Řekl ne a řekl: ‚Sledují mě, jestli nemám krevní sraženiny.‘
Ale proč by ho sledovali na krevní sraženiny, kdyby měl infekci dýchacích cest? Zeptala jsem se: „Dávají ti lék na ředění krve? Dávají ti Plavix nebo aspirin?“ Řekl, že ne – a že prý řekli: ‚Možná je něco v nepořádku s mými játry.’“
„Toto je vedlejší účinek remdesiviru,“ řekla Harvellová.
Další den mu dali léky, nasadili ho na ventilátor a zemřel,“ řekla Harvellová. Když se však z nemocnice snažila získat více informací, zpočátku jí pouze řekli, že mu přestali dávat tekutiny.
Řekli, že dvakrát utrpěl srdeční zástavu a dokázali ho přivést zpět. Ale potřetí byli „zaneprázdněni jinými pacienty“ a nemohli ho přivést zpět. „Byli prostě příliš zaneprázdněni,“ řekla Harvellová.
„Jel tam sám a odjel z nemocnice v pytli na tělo a moje první slova byla: ‚Co se stalo? Nemocnice ho zklamala. Čekali jsme, že se vrátí domů. Právě vytáhli infuzi,“ řekla Harvellová.
Rodina zprvu nebyla informována o selhání ledvin
„Trvalo tři týdny, než nemocnice vydala Williamův úmrtní list,“ řekla Harvellová. A vydání vyžadovalo pomoc pohřebního ústavu. Když byl konečně vydán úmrtní list, byly příčiny smrti uvedeny jako COVID-19, zápal plic a selhání ledvin.
„Nevěděla jsem o selhání ledvin, dokud jsem nedostala úmrtní list,“ řekla Harvellová. Ostatní členové rodiny, včetně Williamovy manželky, byli podle Harvellové také do té doby ponecháni v nevědomí.
Harvellová řekla, že nemocnice nezískala informovaný souhlas od Williama nebo jeho rodiny před podáním remdesiviru. Místo toho Harvellová tvrdí, že nemocniční personál neřekl Williamovi, že trpí selháním ledvin.
Řekla:
„Měl zápal plic. Měl dostat antibiotika na zápal plic. Pokud ho sledovali na krevní sraženiny, proč mu nenasadili léky na ředění krve? … A ani jednou se nezmínil o selhání ledvin, takže si ani nemyslím, že věděl, že má selhání ledvin, protože by mi to řekl. Řekl by to své ženě. Někomu by to řekl. Řekl by to svému otci.“
Podle Harvellové nemocniční personál nenabízel Williamovi alternativní léčbu COVID-19, jako je ivermektin.
Poznamenala, že William nebyl očkován, ale to pravděpodobně nehrálo roli v léčbě, které se mu dostalo v nemocnici, protože na začátku ledna 2021 ještě nebyly vakcíny COVID-19 podávány jeho věkové skupině.
„Dvakrát jsem se nechala očkovat proti COVIDu. Mému manželovi je 77 let. Byl dvakrát očkován proti COVIDu. Kdyby něco, byli bychom to my, kdo zemře. Ale do nemocnice jsme nejeli. Remdesivir jsme nebrali. Brali jsme ivermectin a jsme v pořádku,“ řekla Harvellová.
„Kdyby William nešel do nemocnice, s největší pravděpodobností by přežil,“ dodala.
Váš příběh může být cestou k uzdravení někoho jiného
„Nejhorší věc, která se může člověku stát, je ztráta dítěte,“ řekla Harvellová. „Cítím se špatně, protože jeho syn Liam musí vyrůstat bez otce a William byl nejlepší otec… Byl to rodinný muž. Miloval svou rodinu.“
Harvellová řekla, že bolest ze ztráty Williama ji přiměla jednat. Připojila se k online podpůrným skupinám COVID-19 a stala se aktivistkou pro další  oběti nemocničních protokolů a vakcín COVID-19.
„Ve skupinách COVID grief jsme spolu komunikovali a bylo to, jako by věděli, o čem mluvím. Neodporovali mi a neřekli: ‚Ach, to k tomu prostě patří.‘ Řekli: ‚To se stalo i mému manželovi nebo mé dceři nebo mému synovi‘,“ řekla.
„Tak jsme přišli na těchto 25 společných rysů,“ dodala Harvellová s odkazem na seznam  25 společných prvků protokolu COVID v léčbě  neočkovaných pacientů s COVID-19 v nemocnicích.
Seznam vytvořila  FormerFeds Group Freedom Foundation , skupina, která upozorňuje na oběti hospitalizace COVID-19 a jejich rodiny, kterým pomáhá.
„Těch 25 společných prvků mi otevřelo oči a povzbudilo mě, abych vzdělávala další lidi,“ řekla Harvellová. „Mám lidi, kteří do mého obchodu chodí téměř každý den a říkám jim o Ivermectinu a Remdesiviru.
Harvellová řekla, že mnoho lidí, se kterými mluvila ve svém obchodě nebo v online podpůrných skupinách, sdílelo podobné příběhy od svých rodinných příslušníků.
„Nemůžu vám říct, kolik místních matek, které přišly o syny, se na mě obrátilo, nebo když byl jejich syn v nemocnici, oslovily mě a řekly: ‚Co to bylo za drogu, kterou dostal tvůj syn?“ řekla Harvellová.
Prostřednictvím svého zapojení do FormerFeds přispívá Harvellová kuchařkou „Vzpomínky vařené doma: Od našich srdcí na váš stůl,“ která obsahuje recepty vytvořené rodinnými příslušníky obětí nemocničních protokolů COVID -19 a náramek Medic Alert z nerezové oceli, který umožňuje lidem nahlásit, že jsou alergičtí na remdesivir, fentanyl a další léky.
Společnost FormerFeds je také zapojena do hromadné  žaloby proti distributorovi remdesiviru Gilead .
Harvellová měla také radu pro ostatní, kteří měli podobné zkušenosti jako ona se ztrátou nebo zraněním člena rodiny kvůli nemocničním protokolům nebo vakcínám COVID-19.
„Oslovte ostatní lidi,“ řekla. „Existují skupiny, jsou lidé, kteří vám rozumí, kteří vás podporují, kteří se za vás modlí, kteří vám naslouchají a kteří vás nesoudí,“ řekla.
„Být aktivní a říkat ostatním, co se stalo, je také léčebný proces,“ dodala Harvellová.
„Pomůže vám to uzdravit se. Váš příběh může být cestou někoho jiného k uzdravení.“



Nejčtenější za týden